Mei is de maand van de festivals op Aruba

Net zoals meer toeristen het prachtige eiland Aruba ontdekken, zijn het aantal entertainment- en bezienswaardighedenopties er elk seizoen toegenomen. Memorial Day is een voorbeeld van een evenement dat elk jaar in mei plaatsvindt op Aruba. Het eiland organiseert een paar festivals van wereldklasse, elk met veel plaatselijke bewoners en toeristen.

Muziekliefhebbers kunnen er genieten van uitstekende en bekroonde soul en R&B acts, terwijl mensen die nieuwsgierig zijn op culinair gebied er de mogelijkheid hebben om gerechten van wereldklasse te proeven van lokale en internationale chef-koks. Met fantastisch entertainment en lekker dineren in mei, krijgen toeristen er de kans om te zien waarom Aruba wordt beschouwd als één van de meest opwindende bestemmingen in het Caribisch gebied.

Aruba Soul Beach Music Festival

In de afgelopen jaren heeft het Aruba Soul Beach Music Festival muzikanten van zowel legendarische als opkomende soul en R&B artiesten gepresenteerd. Fans van klassieke acts kunnen er ook genieten van optredens op het Aruba Soul Beach Music Festival. Niet alleen zijn er onbekende artiesten die er optreden, maar ook kwamen er in het verleden al zeer populaire en wereldbekende muzikanten naartoe, zoals Alicia Keys, Lauryn Hill, Wyclef Jean, Boyz II Men en Sean Paul.

Muziekliefhebbers van alle generaties worden er elk jaar opnieuw vermaakt. Met zulke met sterren is het gemakkelijk om in te zien waarom het Aruba Soul Beach Music Festival niet alleen wordt beschouwd als het belangrijkste muzikale evenement van het eiland, maar ook als een van de beste jaarlijkse festivals in het volledige Caribisch gebied.

Strandevenementen met livemuziek en lekker eten

Het Aruba Soul Beach Music Festival opent officieel elk jaar opnieuw met een aantal feesten op enkele hotspots over het hele eiland. De opwinding die er ‘s avonds laat te voelen is, blijft het hele festival doorgaan met dagelijkse nachtclubvoorstellingen en promotie-evenementen.

Bezoekers van het Aruba Soul Beach Music Festival kunnen er overdag ook deelnemen aan strandevenementen gedurende verschillende dagen. Met livemuziek en veel lekker eten bieden de strandfeesten overdag op het Aruba Soul Beach Music Festival een geweldige manier voor gezinnen om de prachtige stranden en het onberispelijke weer van het eiland te ervaren.

Tickets kopen voor het festival

Tickets voor het Aruba Soul Beach Music Festival kunnen tijdens het festival zelf worden gekocht, of kan je ook op voorhand bestellen, zelfs voordat je op reis vertrekt. Bezoekers krijgen er ook de kans om een dagpas te kopen voor de speciale evenementen die er worden gehouden. Ook zijn er kortingsbonnen beschikbaar voor alle evenementen van het festival.

Aruba Food and Wine Festival

Gezinnen die tijdens de maand mei Aruba bezoeken, kunnen er ook genieten van gerechten van wereldklasse op het Aruba Food and Wine Festival. Het Aruba Food and Wine Festival brengt de beste koks van het eiland samen en verwelkomt er ook verschillende internationale culinaire experts.

Het Aruba Food and Wine Festival trekt dus elk jaar opnieuw verschillende topchefs en gastronomische gerechten aan. De speciale proeverijen en mogelijkheden om unieke gerechten te proeven, trekken elk jaar opnieuw veel inwoners en toeristen aan. Zoals dit op het Aruba Food and Wine Festival de gewoonte is geworden, wordt het evenement er elk jaar afgesloten met een gastronomisch banket en een concert ter ere van het werk van een beroemde muzikant.

Bezoekers van dit speciale evenement kunnen er genieten van de gastronomische keuken, bereid door een verscheidenheid aan wereldberoemde chef-koks, ‘s werelds beste wijnen en champagnes.

Een vakantie op Aruba in de maand mei

De maand mei is dus zonder twijfel een spannende tijd om Aruba te bezoeken. Met enkele leuke festivals, is het gemakkelijk om te zien waarom Aruba niet alleen een van de meest opwindende eilanden in het Caribisch gebied is, maar ook een geweldige bestemming het hele jaar door.

Hou jij niet zo van de drukte en festivals? Dan kan je misschien beter een vakantie naar dit tropische eiland plannen in één van de andere maanden, buiten mei. Ook in de andere maanden kan je leuke dingen doen op Aruba, enkele bezienswaardigheden bekijken, genieten van de rust en ontspannen op de mooie stranden van het eiland.

Vliegtickets naar Aruba kunnen op verschillende reiswebsites aangekocht worden. Ook is het mogelijk om vliegtickets naar dit eiland met elkaar te vergelijken, om op die manier de goedkoopste tickets te boeken.